+86-760-87808162sales@gatesea.com

Categoria de produse

Acasă > Soluţie > Conţinut

FERMA & RANCHING

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: Sep 18, 2017

Ferme şi ferme sunt la distanţă, şi internet Wi-fi şi reţeaua electrică nu sunt în general disponibile. Sunwebcam oferă un 100 % solar powered şi securitate soluţie şi uşor de instalat în câteva minute, s-a mutat cu uşurinţă atunci când aveţi nevoie pentru a schimba locurile.

图片23.jpg

Cloud serviciu şi aplicaţie Web permite să faceţi log on la orice calculator sau telefon inteligent pentru monitorizarea de la distanţă, şi pentru a primi alerte.

Camera sistem de securitate este declanşată de mişcare şi oferă viziune de noapte. În cazul în care un vizitator neaşteptat intră în proprietatea, proprietarul fermei va primi o alertă instant text pe un telefon mobil după ce un om sau vehiculul a fost detectat.

Beneficiile includ:

Prevenirea furtului de

Starea vii aspect, proprietarul menţine informat cu activitatile zilnice a efectivelor lor

Costul de economisire pe punerea în aplicare a infrastructurii necesare pentru sisteme de camere de securitate tradiţionale

Îmbunătăţirea eficienţei de funcţionare şi creşterea lor marjele de profit

Multe ferme au staţii de hrana si apa, care au nevoie de un drum lung pentru a ajunge la scopul de a verifica alimente şi apă volum pentru animale. Sunwebcam vă oferă o soluţie de securitate perfect.

图片24(001).jpg图片25(001).jpg


O pereche de: ULEI & GAZ & MINIERE

Următoarea: TRAFIC & DRUMURI